Nova línea Bus Exprés e2

El Departament de Territori i Sostenibilitat posa en marxa el pròxim dilluns, 30 de novembre, la línia de bus exprés.cat que connectarà Lleida amb Alfarràs.

La nova e2 millorarà l’oferta actual del corredor i oferirà 23 expedicions d’anada i 20 de tornada de dilluns a divendres feiners i 8 anades i 8 tornades els dissabtes no festius, el que significa un increment de l’oferta del 22% respecte als serveis de la línia convencional.

La demanda global de bus d’aquest corredor és de 255.139 passatgers l’any 2014.

Amb aquesta ja seran dues les línies de bus d’altes prestacions que funcionen a la demarcació de Lleida, i 23 a tot Catalunya.

L’e2: Lleida-Alfarràs oferirà una sortida cada hora des de les 7 del matí i fins a les 9 de la nit, amb reforços de serveis a les hores punta del matí i vespre.

La velocitat comercial d’aquestes línies d’altes prestacions també és superior a la de les línies convencionals i els busos incorporen altres millores en el servei, com i servei de WI-FI gratuït.

En el cas de l’e2, es garanteix l’accessibilitat al bus de les persones amb mobilitat reduïda mitjançant la trucada prèvia amb 24 hores d’antelació al telèfon 902.56.65.70.

D’aquesta manera l’operador, AUTOCARS GAMON, podrà garantir una correcta prestació del servei a tots els usuaris.

La línia exprés Lleida-Alfarràs forma part del sistema tarifari integrat de l’ATM de Lleida i hi són vàlids tots els títols de transport d’una i dues zones.

Els horaris de la nova línia es poden consultar al pdf adjunt. e2 Alfarràs – Lleida

Compartir:

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Compartició en print

Altres publicacions

Almacelles inaugura bus Exprés

Dilluns 11 de gener de 2021, entra en funcionamient la línia de bus exprés.cat entre Almacellas y Lleida, e5 y la modificación de horarios en la línia Vac-211 Tamarite – Lleida

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.