Almacelles inaugura bus Exprés

La Generalitat de Catalunya reforça el servei d’autobús entre Almacelles i Lleida i l’incorpora, a partir de l’11 de gener, a la xarxa d’altes prestacions exprés.cat. Serà l’e5, la quinta línia de la xarxa exprés.cat a la demarcació de Lleida i la 41a a tot Catalunya.

La transformació de l’actual línia que comunica Almacelles i Lleida comporta un increment de l’oferta i millores de gestió.

Oferta: Es reforcen totes las franges horàries de dilluns a divendres feiners entre Almacelles i Lleida, tot incrementant el servei amb 10 noves expedicions en total, de manera que l’oferta actual passa a ser de 14 expedicions per sentit. En dissabtes no festius, s’incorporen 5 expedicions noves fins assolir-ne 10 en total, cinc d’anada i cinc de tornada. 

Intermodalitat: Ofrereix connexions amb serveis de tranport urbà i altres autobusos interubans.

Vehicles totalment accessibles, amb premsa i servei de Wi-Fi gratuïts a bordo.

Consulta els horaris de la línia e5 Almacelles-Lleida.
A més a més, el mateix dia es modifiquen els horaris de la VAC-211 Tamarite de Litera – Lleida.

Compartir:

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Compartició en print

Altres publicacions

Alcarràs inaugura bus Exprés

El bus exprés de la línea Lleida-Alcarrás estrenará el lunes próximo, día 25 de septiembre, un servicio que triplicará la oferta actual. El nuevo vehículo también mejorará las prestaciones, está adaptado para personas con movilidad reducida y ofrece wifi y prensa gratuita, la frecuencia pasando de las 4 de ida y 5 de vuelta que

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.