Purificadors d’aire en tots els autocars

Tots els nostres autocars compten amb un sistema de ventilació que els converteix en un transport molt segur, però a més a més Autocars Gamón ha incorporat a tots els vehicles un purificador d’aire eco3, amb una efectivitat demostrada del 99,7% per eliminar el SARS-CoV-2. La seva eficàcia ha estat testada per SGS, líder mundial en inspecció, verificació, assajos i certificació i, el Departament de Química Analítica de la Facultat de Química de la Universitat de Sevilla, concloent que en els vehicles que incorporen el Eco3 les colònies de bacteris es redueixen un 93%.

Aquest dispositiu s’ubica en el retorn de l’equip climatitzador, on es produeix la neteja i desinfecció de l’aire interior, essent els mateixos ventiladors de l’equip els encarregats de distribuir l’aire tractat a l’interior del vehicle.

Les principals característiques d’aquest nou purificador d’aire són:

–          Elimina els elements contaminants biològics com bacteris, virus, la floridura, els al·lèrgens i els gèrmens.

–          Augmenta la concentració d’oxigen per mantenir els nivells saludables i evita la sensació de sufocació a l’interior.

–          Redueix el nivell de somnolència del conductor/a.

–          Redueix el risc d’infecció.

–          Evita el mareig i les nàusees dels passatgers.

–          Es pot instal·lar en equipaments nous o en els que ja estan en funcionament.

–          Elimina la pols suspesa en l’aire.

–          Elimina determinats gasos contaminants.

–          Elimina les males olors.

La renovació constant de l’aire interior del vehicle, és una de les claus per protegir la salut de passatgers i conductor/a. Els sistemes de climatització dels autocars estan dissenyats per treballar barrejant l’aire interior i exterior, abans de ser tractat tèrmicament i introduït a la cabina dels passatgers, passa per una filtració, en que s’elimina gran part de les partícules nocives, millorant així la qualitat de l’aire interior i prevenint la transmissió de patògens entre passatgers. Aquests equips de climatització garanteixen una renovació de l’aire interior cada 3 ó 4 minuts, superant les exigències de la normativa vigent.

La ventilació amb patrons afectius de flux d’aire és una estratègia principal pel control de malalties infeccioses a través de la dilució de l’aire ambiental al voltant d’una font i la retirada d’aquests agents infecciosos. Amb els filtres oberts existeix un flux d’aire vertical, de dalt cap baix, a una velocitat molt elevada, dificultant al màxim el contagi creuat entre passatgers. Amb els filtres tancats, el disseny del purificador genera un efecte “bombolla” o “campana” al voltant del passatger creant una barrera als bio-aerosols generats  al voltant.

El purificador d’aire Eco3 emet ions en el corrent d’aire durant el funcionament dels sistemes HVAC, aconseguint generar un ambient lliure de virus, microorganismes, bacteris, gèrmens, al·lèrgens i partícules de pols. Durant el procés de generació d’ions, es produeix ozó, eliminant així les males olors i incrementant la concentració d’oxigen a l’habitacle, reduint d’aquesta manera la sensació de cansament i mareig a passatgers i conductor/a.

Amb aquest nou purificador, juntament amb l’ús de mascaretes i gel hidroalcohòlic, Autocars Gamón pretén oferir la major seguretat sanitària, per tal de garantir una mobilitat més segura i tranquil·la.

Compartir:

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Compartició en print

Altres publicacions

Almacelles inaugura bus Exprés

Dilluns 11 de gener de 2021, entra en funcionamient la línia de bus exprés.cat entre Almacellas y Lleida, e5 y la modificación de horarios en la línia Vac-211 Tamarite – Lleida

Alcarràs inaugura bus Exprés

El bus exprés de la línea Lleida-Alcarrás estrenará el lunes próximo, día 25 de septiembre, un servicio que triplicará la oferta actual. El nuevo vehículo también mejorará las prestaciones, está adaptado para personas con movilidad reducida y ofrece wifi y prensa gratuita, la frecuencia pasando de las 4 de ida y 5 de vuelta que

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.